Při výrobě našich boostrovaných boilie je kladen důraz na okamžitou účinnost a atraktivitu. Originál boilie je zasypáno mixem, který obsahuje atraktační látky, jako jsou extrakty, esence, esenciální oleje, oleje, tekuté potravy, koření sladidlo NHDC, sušené gamarusy, krevetky a dafnije. Vše je smícháno s originál boiliem mixem. Poté je boilie zalito nálevem, který obsahuje Aminokyselinové spektrum. Směs aminokyselin, na které kapr reaguje a nutí ho přijímat potravu. Pečlivým promícháním vznikne na povrch boilie vrstva atraktantů. která se do boilie vpije a je pro kapry doslova laskominou.
Příchuť Hot Spice Plum
Bolie postavené na bázi tuňákové a lososové moučky obsahující velký podíl koření Robin Red a chilli. Samozřejmostí ve skladbě komponentů pro výrobu je sůl a NHDC sladidla plus esence s příchutí švestka. Velmi atraktivní nástraha pro celoroční chytání, obsahuje také speciální kořeněný olej a vaječný ptačí zob s hmyzem. Nikdy vás nepřestane překvapovat svojí účinností.
Složení boilie TB
Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.
Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.